Mark Lassila on asunut 50 vuotta Floridassa ja Kotikirkossa hän on käynyt 7 vuotiaasta pojasta lähtien. Mark on ehtinyt tehdä seurakunnassa monenlaista työtä vuosien varrella. Hän kuuluu Kotikirkon hallitukseen, toiminut aikaisemmin vanhemmistossa ja vetänyt vaimonsa Johannan kanssa aikoinaan esimerkiksi nuorisotyötä. Kotikirkko on ollut aina Markille rakas hengellinen koti.

Markilla on monia upeita muistoja vuosien varrella. Yksi mieleenpainuvimpia kokemuksia oli kun Niilo Yli-Vainio vieraili seurakunnassa. Seurakunta kasvoi nopeasti. Myös pastori Timo Puustellin aikana seurakunta oli usein tupaten täynnä sunnuntaisin ja kirkkoon piti tulla hyvissä ajoin ennen kokousta, että sai hyvät paikat.

Mark iloitsee siitä, että Kotikirkon kautta ollaan pystytty auttamaan ihmisiä monella eri tavalla. Turistityötä on tehty paljon ja olemme aina olleet voimakkaasti mukana lähetystyössä. Lähetystyö on edelleen Markin sydämen asia.

Koko Lassilan 5 henkinen perhe on  aktiivisesti mukana seurakunnan toiminnassa. Johanna toimii ylistysjohtajana. Pojat Nick ja Alex vastaavat mm. äänentoistotekniikasta ja Nadia on suloinen ylistystanssija.

Mark pitää tärkeänä, että usko näkyy perheen joka päiväisessä arjessa. Hänellä on tapana rukoilla varjelusta oman yrityksensä asiakkaiden puolesta, kun he lähtevät veneilemään. Jumalan siunaus on kantanut yritystoimintaa eteenpäin myös monien tuulisten lama-aikojen läpi.