TarvitsetkoRukoustaRukouspyyntö

Rukouksessa on valtava voima! Siksi tahdomme seisoa rinnallasi, oli asiasi mikä hyvänsä. Täytä alla oleva lomake ja rukouspyyntösi, ja viemme asiasi yhdessä Jumalan eteen jossakin rukoustilaisuudessamme lähipäivinä. Jumala voi!

Nimi

Sähköposti

Rukouspyyntö

Todistuksia

 

Jeesus johtaa elämäämme.

Jeesus johtaa elämäämme, vain jos me annamme hänelle siihen luvan. Se merkitsee oman tahdon luovuttamista ja hänen tahtonsa omaksumista. Se tekee usein kipeää. Meidän oma tahtomme ja halumme haluavat kontrolloida elämäämme. Niiden alistaminen Herran palvelukseen on koulutaival jota ei aina mielellään kulje. Mutta sen seuraksena Jumalan suuruus ja Hänen armonsa kirkastuu henkilökohtaisella tasolla. Jeesus haluaa kaiken mitä me teemme tapahtuvan Jumalan Kunniaksi ja yksilöihmisen parhaaksi, tarkoittaen sitä, että kaikki tekomme johtaisivat ihmisiä kohti iankaikkista elämää.

Tämä prosessi on kuin saviastian valmistamista missä Jeesus muovaa meitä saviastioita mieleisekseen. Astian ollessa valmis se laitetaan uuniin. Kun se sieltä uunista tulee ja jos siinä on jokin pienikin särö tai kauneusvirhe astia rikotaan ja palat sekoitetaan uuteen saveen ja siitä valmistetaan uusi parempi astia ja taas uuniin. Sain olla tässä muovausvaiheessa useaan otteeseen. Nyt näen selvästi kuinka kaiken sen keskellä sain kuitenkin kokea Herran johdatusta jokaisella askeleella. Hän on kanssamme jos vain annamme Hänelle siihen mahdollisuuden.
Tämän prosessin tuloksena paljon säröjä korjattiin elämässäni.

Opin silloin antautumaan Jeesukselle ja antamaan Hänelle vpauden käyttää itseäni tahtonsa mukaisesti. Kun antaudumme ilman taka-ajatuksia ja sanomme Hänelle: “Tässä olen Herra saat käyttää minua niin kuin haluat.” Silloin on tiedettävä mitä se velvoittaa. Siitä ei ole enää perääntymistietä. Uskollisuuden mukaan me kerran saamme palkan Jeesuksen luona taivaassa. Sitä kohden on meidän katseemme oltava kiinnitettyinä.

Osana tätä prosessia ja koulutusta Herra on johtanut viime vuosina meitä rukoilemaan monien sairaiden puolesta ja monet ovat saanet terveyden Jeesuksen nimessä. Olen kehoittanut parantuneita kertomaan mitä Jumala on heille tehnyt. On ilmeistä että jotkut eivät uskalla kertoa parantumisestaan. Eräs henkilö, esimerkiksi, odotteli yli puolitoista vuotta eikä halunnut kertoa parantumisesta koska oli kuullut että joku oli sairastunut uudestaan. Kuitenkin, Jumalan valtakunnassa suun tunnustuksella on suuri merkitys – sen kautta pelastutaan. Eikö sana sano, että ne jotka Häneen uskovat eivät joudu häpeään. Jos me uskomme Jeesuksen ylösnousemus voimaan (Room. 10:9-11) kuinka emme voi tunnustaa Hänen parantavaa voimaansa?

Pari vuotta sitten olin Suomessa kuoromatkalla ja saimme bussissa viestin kahdesta vakavasti sairaasta henkilöstä. Toisella oli syöpä ja oli enää päivien kysymys milloin hän siirtyisi ajan rajan taakse. Toinen oli saanut massiivisen aivoinfarktin ja makasi sairaalassa aivokuolleena. Hän oli kuin kasvi. Sydän toimi mutta muuten hän oli kuollut. Rukoilimme vaimoni kanssa tuon syöpää sairastavan henkilön puolesta ja saimme jälkeenpäin vastauksen, että hän oli sillä hetkellä kokenut Jeesuksen parantavan voiman. Hänen kerrottiin elävän nyt terveenä täysin normaalia

elämää. Rukoilimme myös tämän aivokuolleen potilaan puolesta. Meille kerrottiin että hän

heräsi sinä hetkenä ja vaikka joutui opettelemaan kävelemään uudestaan, hän on tänään terve ja voi hyvin. Noin vuosi sitten Heinolassa eräs naishenkilö tuli luokseni ja pyysi esirukousta veljensä puolesta, joka oli myös saanut massiivisen aivoinfarktin ja makasi sairaalassa aivokuolleena. Rukoilimme tuon naisen kanssa. Kun viikon kuluttua jaoin jälleen sanomaa Jeesuksesta Heinolassa, tuo nainen tuli tilaisuuden loputtua luokseni ja kertoi, että hänen veljensä oli herännyt rukouksen jälkeen ja oli pääsemässä täysin terveenä kotiin viikon tarkkailun jälkeen.

Jeesus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Hän paransi silloin ja Hän parantaa nyt. Jeesus kun on mukana rukouksessa voimme olla olemme varmoja, että Hän parantaa. Kun lupasin Jeesukselle, saat käyttää minua niin kuin haluat, sen jälkeen elämä on ollut täynnä ihmeitä ja mahdollisuuksia viedä tietoa pelastuksesta ihmisille.

Hans Nyholm