LastenKirkkoBanner

Tervetuloa joka sunnuntai-aamu, 10am, englanninkieliseen viikko-juhlaan jonka yhteydessä on myös lasten kirkko! Miriam “Mimmi” Kiiski yhdessä työntekijäryhmänsä kanssa ottavat sinut lämpimästi vastaan! Mimmi, sekä useat vapaaehtoistyöntekijöistä puhuvat myös tarvittaessa suomea, vaikka lasten tilaisuudet pidetäänkin englannin kielellä.

Aloitamme yhdessä vanhempien ja aikuisten kanssa kirkkosalissa yhteisellä ylistyksellä, jonka jälkeen siirrymme yhdessä takarakennuksen luokkahuoneisiin jossa jotkamme omia tilaisuuksiamme!

Tällä hetkellä meillä on kaksi ryhmää lapsille, 2-4-vuotiaitten “Kiddie Church”, ja 5-12-vuotiaitten “KIDS Church”. Laulamme yhdessä, käymme läpi Raamatun kertomuksia, askartelemme, leikimme ja paljon muuta mukavaa!

Pääkirkkosalin yhteydessä on myös lastenhoitohuone kaikkein pienimmille (0-1-vuotiaille), jossa on televisio josta vanhemmat voivat kuunnella ja katsella tilaisuutta.

Järjestämme myös aika ajoittain suurempia tapahtumia lapsille.

Lasten kirkko on ollut jatkuvassa kasvussa, mutta joukkoon mahtuu aina uusia. Tervetuloa siis mukaan!

Jos sinulla on kysymyksiä, haluat lisätietoja, tai haluat tulla mukaan auttamaan, ota vapaasti yhteyttä Miriam “Mimmi” Kiiskiin: miriam.kiiski@anchurch.us

watersplash-1024x682

LightHouseBanner